8.2.2012

Part 18 - Kipeys

Kipeänä voi olla monella tapaa mutta oma kuukauteni alkoi, että tulin vaan perus kipeäksi.. Kuumetta, päänsärkyä ja huonoa oloa!
Nyt olo on viikkoa myöhemmin jo paljon parempi! Tuntuu vain siltä että asuntoni on kylmä!
Ääni on lähtenyt osittain ja kuullostan nihkeen kipeeltä.. mut kyl se tästä!

Laser meni hyvin ja nyt selvisi miksi mua on sattunut joka kerta enemmän nämä käynnit! Oletin että hormonit ovat tehneet herkemmäksi tai jotain, mutta täti sanoi laser puljussa että hän on nostanut joka kerta tehoa isommaksi :D  Joten tämä selittää paljon asioita!
Olin muuten aika pahan näköinen heti laserin jälkeen O.O Naama näytti siltä että se olisi ollut ihonsisäisillä vesirakkuloilla! Uhhuh.. oli karun näköistä kyllä! Onneksi olin ottanut mukaan oman kylmäkallen jolla OIKEASTI saa sitä viileää kasvoon... kun tuolla ne tosiaan antaa hanakylmää vettä pussissa ;F
Kotiinpäästyä kasvot eivät onneksi olleet enää niin pahan näköiset, ohessa kuva kotiinpäästyttyä!
Enskerralla pitää koittaa muistaa ottaa kuva kasvoista heti laserinjälkeen!http://areena.yle.fi/video/1327824149408
Aamusydämmellä tosiaan oli ja meni!  Video on katsottavissa vielä YLE areenassa 28.2 asti!

Tämä herätti mielestäni osittain jopa huvittavaa keskustelua kyseisellä Suoli24 palstalla :D joten päätin kerätä mielestäni oleellisimmat kommentit talteen ja vähän vastailla näihin kommentteihin :)!
Normaalisti ohittaisin kyseiset kommentit käden heilautuksella, mutta näistä saa loistavaa täytettä blogiini! 

"Milla on asiallinen, mutta Jessica ei vaikuta oikealta transsukupuoliselta, vaan sellaiselta, joka on naisen rooliin siirtynyt siksi, että naiset ovat nyky-yhteiskunnassa miehiä paremmassa asemassa. "


Milla on paljon asiallisempi kuin minä, tätä joskus aikaisemminkin sanoin, mutta hän on "veteraanimpi" tässä hommassa kuin minä :)
Mutta ööh okeeei, ihan miten vain! Todennäköisesti sinä tiedät ja tunnet minun trans jutut paremmin kuin minä itse :)
(Ja naiset ei ole vieläkään tasa-arvoisessa asemassa nyky-yhteiskunnassa)


"Jessica on pirteä ja värikäs, mutta ei vielä kovinkaan läpimenevä. Jessican kasvoissa on kuitenkin paljon miehekkäitä piirteitä (leuka, otsa, silmäkulmat) ja hänen kannattaisikin harkita FFS-leikkausta, jolloin hänestä tulisi 100% läpimenevä. Vaikka Jessica on pitkä, hän on kuitenkin sirorakenteinen. Ääni on myös naisellinen. Jessica on myös showpersoona ja siksikin pyrkii värikkyydellään esille. Kaikenkaikkiaan mainio ihminen."


Mieluumin oppii hyväksymään itseään kuin menee laittamaan monta rahoja leikkaukseen! Varsinkin jos on läpimenevä! (pahoittelen olet väärässä, minä olen läpimenevä :D )
Itse olen oppinut pitämään itsestäni sellaisena kuin olen vaikka tämä on vaatinut prosessiin lähtemisen. Kauneusleikkaukset ovat sitten taas asia erikseen,  enkä väitä vastaan etteikö "facial feminization surgery" tekisi minusta läpimenevämpää ja voisi helpottaa elämääni! Huonoina päiviä kun kasvot ovat ihan perseestä ja mikään ei miellytä omaa silmää, mutta kuitenkin suurimman osaan ajasta olen tyytyväinen itseeni ja kasvoihini!


"Vaikka Jessica onkin tosi kaunis ja söpö, ovat hänen kasvonpiirteensä kuitenkin hieman maskuliinisen kulmikkaita. FFS korjaisi hänen kohdallaan tilanteen 100%:sti. Kannattaa myös muistaa, että jokainen vanhenee joskus, eikä kukaan ole ikuisesti nuori. "

Tuossa voi olla pointtia kyllä! Ja nuorenahan paranisi paljon paremmin kaikista leikkauksista ja tulokset olisivat varmasti paljon parempia kuin sitten nelikymppisenä!
Ja joo tiedän että ne on maskuliinisen kulmikkaat, ei sitä minulle itselleni tarvitse kertoa! :D

"Jos et tietäisi että Jessica on trans, et pitäisi hänen kasvonpiirteitään yhtään maskuliinisena. Monella naisella on paljon maskuliinisemmat kasvot, Jessica on kasvoiltaan tyypillisesti nainen. "

Veikkanen että jos ottaisi kuvan naisesta jolla on näitä niin sanottuja "maskuliinisiä piirteitä" ja esittelisi häntä ihmisille että hän on transnainen, niin hänestä saataisiin varmasti myös väännettyä läpimenemätön "transu" jonka kannattaisi mennä kasvoleikkauksiin! (huomatkaa korrekti termi)


"Ja kaikilta unohtuu koko rytäkässä aina se, että mitä tuo ihminen itse edes ajattelee ja miltä haluaa näyttää. Sanoiko Jessica itse siitä mitään tässä? Ei sanonut. Läpimeno tarkoittaa sitä, että yritetään mukautua cis-maailman asettamiin ihanteisiin joiden ulkopuolelle jäävien päälle tallotaan ja syljetään. Tietenkin monet haluavat päästä pois siitä ja se on yksi iso syy miksi läpimenosta puhutaan jatkuvasti. Mutta ei kaikki halua silti siihen yhteen muottiin päätyä, vain cis-ihanteiden mukaisiksi, ja on karhunpalvelus meille yhteisesti että aina tavalla tai toisella yritetään jopa itsemme toimesta heittää noita ihanteita ja ulkonäkövaatimuksia muiden ja itsemme päälle. Ja sitä on siis tuonkin inttäminen, että on sukupuolityypilliset kasvot, tai jotain. Mitähän Jessica itse on asiasta mieltä, ajattelitteko sitä? "

Kauneus ja läpimenevyys ovat kaksi eriasiaa, voi olla kaunis mutta silti ei mene läpi, mutta voi sitä olla rumakin ja mennäläpi naisena!
Mieluummin itse olisin kaunis enkä menisi läpi kuin ruma ja läpimenevä!

"Mitähän Jessica ajattelee että hänen kasvojaan väitetään miehisiksi. Alkaako hän säästämään 20 000 euron pottia kasvoleikkaukseen jonka tulos on epävarma ja saavutettava muutos vähäinen. Todennäköisesti hän pärjää ilman leikkauksiakin kunhan on ollut hormonihoidossa vielä muutaman vuoden."

Ajattelin ajaa moottoripyöräkortin ja ostaa moottoripyörän tuollaisilla rahoilla! ^^
**Seuraava osio sisältää omiamielipiteitäni asioista eivätkä ne välttämättä ole korrekteja**

Läpimenevyys muutenkin on niin ihme termi? Mitä tämäkin nyt oikein tarkoittaa?
Voisiko tälle olla olemassaparempaa termiä?
Naisena kohtaaminen? Koska kuitenkin koko "läpimenevyydessä" pääpointtinahan on, että tulee kohdatuksi naisena arkielämässä!
Ja loppupeleissä nehän on vain sanoja... Vihaan itse kaikkia mahdollisia termejä ja niiden kanssa homosteluja..
Tykkään itse sanasta Trane, joka on mielestäni kiva sana kuvaamaan transihmistä! Vähän niinkuin ulkomailla Tranny, mutta suomalaisittain! Itse en näe noita kahta sanaa pahana, okei sitten taas sana "Transu" on mielestäni myös loukkaava, mutta tätä käyttää suurinosaihmisistä kenellä ei ole asiosita mitään tietoa....

Mutta mitä sanaa pitäisi käyttää jos ei ole tietoa mitä helvettiä toinen osapuoli on? Onko hän Transsukupuolinen , crossdresser, transvestiitti, transgender, transpersoona, jne..??

Mielestäni paras on kutsua vain kaikkia tasapuolisesti transihmisiksi jos pitää käyttää heistä jotakin termiä, se on mielestäni sopivan neutraali ilmaisu ketäkohtaan tahansa, paras tietenkin on puhua vain ihmisen nimellä ja kohdata hänet ihmisenä kuka hän on!

Itse tykkään tulla kohdatuksi omana itsenäni, Jessicana ilman sen suurempia termisekoiluita!
Jos pystyisin valitsemaan voisin jättää tuon "transsukupuolisuuden" myös pois itseltäni, mutta se nyt vain hengaa siellä että olisi selvempää mistä on kysymys, viakka pidän itseäni myös transpersoonana ja transihmisenä!

Koska transsukupuolisuus on oikeastaan vain yleensä ohimenevä tila missä ollaan kunnes on päästy prosessinsa loppuun ja päästään elämään omaa elämäänsä!
Itsellä taas periaateessa prosessi on nyt loppu jos lähtee ajattelemaan tuolta kannalta koska, periaateessa kaikki tarvittava on nyt saatu!
Henkilötunnuksen loppuosan vaihto on kyllä sitten aikanaan ihan kova juttu mutta se ei ole niiiiin megalomaalisen tärkeä asia kuitenkaan!
Mutta niin, mie kuitenkin elän transihmisenä vaikka en sitä toitotakkaan (ainakaan kovinpaljoa) jokaiselle vastaantulijalle, en elä transsukupuolisena. Silti tahdon tulla kohdatuksi naisena tai vähintään transnaisena :)

Omistan kyllä traneilu luvan, eli olen virallisesti transsukupuolinen, mielenvikaisuus luokitus F64.0
Eikun hitto jooh! Tuossa kun katsoin tuota ihanaa pyramidia, niin kai sitä voisin olla sittenkin transsukupuolinen ihan epävirallisestikkin, mutta non-op! Mutta kuten tästä pyramidista näemme mihinkohtaan nämäihmiset asettuvat :D (en kai sitten oo oikea nainen mut ihan sama :DD)
Mutta juuh "onneksi voin elää normaalisti enkä näytä mieheltä"

Tähän väliin voisi iskeä hauskan kuvan miten osa ihmisistä näkee nämä tilanteet!
Kiitokset kuka ikinä väsäsikään tämän kuvan! :D aivan loistava!


****************

Moikka mulla on tissiä!
Okei nyt jos vertaisi aloituspisteeseen niin on tapahtunut huomattavaa kasvua! Koska olen kuullut myös ystäviltäni että niissä on näkyvää kasvua jo huomattavissa!  <3 ^^
Ei nekyllä vieläkään ole mitkään megalollot tai isot tissit mutta ne ovat pienet tissit! (yyyy ei pienet tissit ole oikeasti tissit!) Pyh! Mulle on! :D Kaikki on kotiin päin!

Aivan ja juu ei heru tissi kuvaa ! Jos joku huomannut on lähtenyt vanhatkin "tissikuvat" poies ^^
Syynä oikeastan se että tämä on internet ja kaikki pääsevät selaamaan tätä, eriasia olisi jos saisi suunnattua tämän vain kohderyhmälle, mutta katoo sitäkin, ehkä sitten kun on kauheat megalollot niin otan kunnon tissiheturus kuvia ja alan tekemään pornoa ^^

Hitsi kipeenä ollessa tissitkin oli kipeemmät kuin normaalisti ;F


Aivan ja vähän pientä mieliala paskaa on ollut!  Et vähän down fiilis ollut tässä, mut veikkanen että toikin että kipeenä oon niin se ei auta asiaa!


*****

Keitin muuten kananmunia! Ja ne vielä onnistu! ^^ <3  siis ihan näin ohimennen!

Uutta youtubevideota saatte kunhan oon taas parantunut ja saanut ääneni johonkin kuntoon.. mulla on ollut ihan kamala ääni tässä viikon... yhh.. Katsotaan kauan kestää että paranee!

Muuten olisiko ihmisillä toiveita mitä haluaisitte blogin sisältöön? 
Kuvia koitan saada kokoajan enemmän blogiini (mutta nytkin olin kipeänä niin ei), mutta mistä haluaisitte kuulla elämästäni, mielipiteistäni yms? 

Kertokaa toki! Kommenttia voi laittaa tuonne alas! Palaute on aina kivaa, kun se on kivaa :D

Kirjotusvirheistö joudutte kyllä kärsimään pahoittelen, kun haluan että tämä kirjoittaminen on vielä mielekästä itselelni niin jaksa ihan megana jaksa homostella... Vielä.. Kyllä mä sit joku kaunispäivä!

6 kommenttia:

 1. Äh tässäkin on paljon asiaa joka hukkuu huonon kirjoitusasun ja tekstimassan alle

  VastaaPoista
 2. Vaaleavioletti fontin väri mustalla pohjalla tekee tekstistä täysin lukukelvotonta tekstilainuksissa esim. "Milla on asiallinen, ... "

  VastaaPoista
 3. Mitä noi marisee? Kyllä tuosta selvää sai :)

  T: Anais

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostais lukee lisää tosta sun painiharrastuksestas, kuinka päädyit siihen ja kuinka se on kehittynyt tässä muun elämän mukana. Kuvista päätellen ei taida kyseessä olla mikään perinteinen painilaji. :D Vai?

  VastaaPoista
 5. Nätit värit tässä on!

  Kiitos muuten tuosta trane-termistä, pitää muistaa jos tulee tarvetta! Transu on kamala sana, mutta suomen kieli tarvitsee jonkin vastaavan kuin ruotsin "transa", jota ainakin oma transtyttöystäväni käyttää. Itse olen tuonkin sanan kanssa aika varovainen ja puhun yleensä transtytöistä transtyttöinä.

  Mielenkiintoinen blogi, jatkan lukemista! Kuinka monta laserointikertaa tarvitaan, ennen kuin turpakarvoista pääsee kokonaan eroon? Vaikuttaako karvojen koostumus ja ehkä väri? Omalla kullallani on musta superpaksu tukka ja tietysti samanlaiset turpakarvat, olisipa rahaa tai prosessi edistyisi nopeammin niin pääsisi niistä eroon. (Sehän niistä enemmän kärsii kuin minä, mutta täytyy myöntää että itseänikin joskus häiritsee kun joku tuttu näkee tyttöystäväni ja pitää sitä miehenä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Trane termi on aivan loistava ainakin omasta mielestäni! ^^
   Suosittelen kuitenkin kaikkia sanomaan ihan vaan tytöiksi/naisiksi niin pääsee helpommalla :) ellei erikseen tarvitse erikoismainintaa että joku on trane!

   huuuhhuh pistit pahan.. itse olen käynyt nyt kuusi kertaa laserissa ja vielä pukkaa tummaa karvaa, kyllä sitä varmaan joku kymmenen tai yli tarvitaan ja parashan olisi jos pystyisi laaerissa käymään jo ennen hormoonihoitoa niin on tehokkaampaa knu hormoonit ei pääse vaikuttamaan vaalentavasti parrankasvuun.

   mutta jos on mustaa karvaa ja vaalea iho niin pitäisi olla helppojuttu ^^ Paras mahdollinen yhdistelmä!
   Vaikka itselläkään ei koskaan ylimääräistä rahaa ole ollut, niin kyllä laser on ollut sen arvoista että mennyt nuudeli ruokavaliolla loppukuun sitten!

   Poista