23.1.2012

Part 17 - Hiuksia ja Lunta

Noniiin nyt olen tässä uudessa kämpässäni tosiaan asunut sen toista viikkoa ja rahat loppuvat jo alkuviikosta :D Onneksi kaapissa sentäs on vielä nuudeleita ja vähän lohkoperunoita! (Ja colaa tietenkin)
Suoristetut hiukset
Silti ihan hyvin tässä mennyt meikattuakin on tultu melkein joka päivä ja tuossa toissapäivänäkin kokeilin vähän uutta meikkiä ja ihan hyvin sekin onnistui :)

Kunnon suoristus rauta tosiaan pitäisi hankkia.. Kun mulle esiteltiin jotain ~200€ suoristusrautaa foorumissa (jonka saa tämän puljun kotisivuilta 99€ hintaan) Mut ei helvetti mun hiukset oo ollut näin suorat sitten Elinan* (*nimi muutettu) käsittelyiden jälkeen! Okei se kyl hämäs kun tää setä ei heittänyt mitään perus kuumuus suoja stuffia hiuksiin ennen hardcore suoristelua.. se vähän hämäsi..
Jonna ja pizzanpala
Hiuksista puheenollen näitä kyllä pitäisi leikata taas, yhh alkaa olee taas hius kriisiä kun nää on kasvanut pois muodostaan!

Nimeltä mainitsematon Jonna oli käymässä täällä ja hän Söi muutaman palan pizzaa! Ei tässä muuten mitään ihmeellistä muttakun ööh mä en oo kuin kerran (tai kaksi) aikaisemmin nähnyt hänen syövän :D  Tässä on kuvakin todisteena!  Tämä laji Jonnaus Jonnaus pystyy elämään monta päivää ilman kiinteää ruokaa vain veden voimalla! Pizzan pala kerran vuodessa riittää pitämään tämän "kasvissyöjän" hengissä ja hyvin voivana!
Juu moi :D Jooh Jonna oli siis käymässä :DHiusten leikkuuta! 

Eräälle Luupäälle piti saada leikattua kunnon keesi perjantaiksi, joten aloittelimme tämän projektin torstai iltana :)
Hetken kun oltiin kikkailtu, että miten helvetissä saa hiukset jaettua viisaasti tasapaksuksi ja vielä keskellä kulkevaksi keesiksi! Noh siihen meni jokunen aika kunnes keskihiuslinja olikin neljällä ponnarilla ja sivuhiukset olivat valmiina leikattavaksi!

Kun oltiin leikattu enimmät hiukset pois pääsin furminoimaan koira trimmerillä sivuja kaljummaksi :D Trimmeri upposi hiuksiin kuin kuuma veitsi mummoon... eikun.. Voihin...
Hc Viikset

Kun olimme skalpeeranneet tämän otukset pääsimme pistämään keesin oikean mittaiseksi ja läträämään hiusväreillä ja ööh joku failure tässä kävi, syytän täysin blondaus ainetta! Ei vaan blondaantunut kunnolla vaikka ainetta oli enemmänkuin olisi ollut tarvis ja pidettiin vähän yliaikaakin, mut ei.. Nooh ens kerralla sit saadaan korjattua tämäkin ongelma!

Sininen väri otti sitten paremmin tietenkin kiinni näihin oikein kunnolla blondattuihin osiin ja sitten takaa siitä tuli hassun turkoosi tai jotain, mutta ihan sama se on punkkari niin ei haittaa vaikka on vähän sinnepäin!

Smurffi kädet

Kun sininenväri oltiinpesty poies pääsin taiteilemaan hiuslakan kanssa että saatiin keesi pystyyn! Yllätyin kuinka helposti sain pystyyn letin! Mutta kuitenkin, kun oltiin saatu koko letti pystyyn föönin ja lakan avulla pääsin trimmaamaan keesin kauniin pyöreäksi! <3 ja siitä tuli hiano!


Das keesi

Kaiken tämän jälkeen omistin siniset kädet... Suojahanskat on yliarvostettuja
Perjantaina sitten suuntasimme Lahteen painimaan! Tietenkni täytyi sataa lunta kun lähdimme ja meidän auto ei ollut perillä ihan ajallaan...
Kuitenkin kaikki pääsivät turvallisesti paikalle ja kukaan ei kuollut kauhean pahasti tapahtumassa.....
Okei minä ja Sara Elektra otettiin kyllä ihan kovaa osumaa ja sara on ihme kyllä hengissä.. Se jäi 130 kiloisen ihmiskatujyrän alle!


Sitten kun Lahdesta alettiin kotiutumaan alko iskee mulle taas lievää "ahistusmasis-setti-ihme" kohtausta.. Mut tästä selvittiin menemällä sivummalle muista ihmisistä saamalla limua ja halin :D
Minulla oli kunnia ajaa taas kuorma-auto järvenpäähän ja sitten sieltä helsinkiin :)
Oli kyllä liukasta lahdesta Jäkeen mentäessä...

Mut ei helvetti oikeesti...
Kun sit päästiin helsinkiin ja piti heittää kuorkki parkkiin linnanmäen parkkikselle..
Oltiinkin jumissa ennenkuin ees tajuttiinkaan.......
Oohhoh.. Jooh joku puoltoista tuntia jurnuteltiin paikallaan ilman, että päästiin puustapitkälle!
Meidät kyllä pelasti sitten Herra Lapio hädästä jonka kävimme kaappaamassa Pipsan pihasta!

Jäin viel jumiin pariin otteeseen tämänkin jälkeen paljon lyhyemmäksi aikaa lumeen kyseisellä parkkiksella ja sit vaan "fuck this shit" ja käytiin dumppaa kuorkki sen firman pihan viereen kiinteälle ja auratulle maalle....

Sit kolme tuntia unta ja viemään kuorkin avaimia HELVETINMOISESSA lumisateessa firmalle........
Hyi perse.. se lumisade oli ihan kivaa kun siitä osas nauttia hetken.. sit alko painaa väsymys ja märkyys ja kaikki... Kun takki ja kengät oli jo valmiiksi märät edeltävältä kuorma-autosekoilulta...


**

Sit minun prosessi edistymistä.. ööh Nyt tiistaina on Laser! Ah.. <3 sitä on odotettu!

Ööh haluaisin ehkä jopa väittää että vähäiset tissini ovat tällähetkellä Hiukan eriparia.. Täytyy alkaa siis syömään toispuoleisesti... ;F

Ei täs oikeesti mitään oo ihmeellistä tapahtunut tällä rintamalla!

Katsotaan mikä boogie ensikuussa!


En ota vastuuta kirjoitusvirheistä edelleenkään ^^ Eläkää niiden kanssa tai pyytäkää Juhanaa korjaamaan ne teille :)

2 kommenttia:

 1. Rintasi todennäköisesti tulevatkin olemaan hieman eriparia kuten useimmilla naisilla. Omissa rinnoissani on ehkä kuppikoon ero :D ei oo helppoo ei. Muistan myös ne ajat kun rinnat kasvoi - voi AIdsfjfjd sitä jomotusta toisinaan. Ne elelee muutenkin välillä ihan omaa elämäänsä, tulet huomaamaan!

  Olen muuten positiivisella kannalla tuon ääniharjoittelusi kanssa. Onko Youtuben "transyhteisö" kuinka tuttu? Youtube on nykyään täynnä erilaisten transihmisten videokanavia ja -bloggauksia ja niistä saattaisi löytyä sinullekin jotain mieluisaa. Hyvin monet transnaiset ovat ajan kanssa pystyneet omaksumaan luonnolliselta kuulostavan äänen ilman leikkauksia, harjoittelemalla paljon. Sinnikkyyttä se vaatii, mutta pikkuhiljaa.

  En ollut aiemmin törmännyt blogiisi. Jotenkin luo toivoa, että julkisuudessakin nähtävä transhenkilö on avoin prosessistaan. Aihe kun kuitenkin on yhä hyvin arka, esimerkkejä ei ole liikaa. Itse oon siis omaan syntymäsukupuoleeni tyytyväinen mutta aiheeseen on tullut perehdyttyä, tiedän myös muutamia transihmisiä irl-elämän puolella. Tuntuu että seksuaalivähemmistöistä puhuttaessa on kiinnitetty liikaa huomiota homoihin ja lesboihin, vaikka transsukupuoliset ovat kiinteä osa sitä.. lisää huomiota kaipaisi.

  Eniveis, kiitos mielenkiintoisesta (esim. tulee jotain kosketusta show painiin, joskus muksuna muistan katselleeni myöhään illalla SubTV:ltä jenkkien uhoamista. Jäänyt etäiseksi) blogista. Seuraan kasvuasi ja kehittymistäsi mielenkiinnolla. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä youtubea on selattu vaikka kuinkapaljon!
   Mutta ääniharjottelussa kyllä parhaatneuvot tulleet ihan ääniterapeutuilta ^^
   Itse olen ihan kybällä ääniharjottelun kannattaja!

   Se on kiva kuulla että luon toivoa! kun se on myös tarkoituskin!

   Loistavaa loistavaa että tykkäsit! ^^ koitan pitää lipun korkealla!

   Poista