4.1.2012

Part 15 - Uusivuosi ja uudet kujeet!


 OOOOOOHYeah! Kuten edesmennyt Machoman Randy Savage olisi sanonut!
Das UusivuosiOlin viettämässä uudenvuoden aattoa Ystävieni Juhanan* ja Saran* kanssa Hämeenlinnassa ^^ (*nimien paikkaa muutettu)
Ah ja Saran ihanat elukat! Koirat on ihan kivoja niin kauan kun ne eivät ole omia (pätee oikeastaan kaikkiin eläimiin ja lapsiin ^^ )
Tuli siis nukuttua koirien kanssa ja tartutettua kaikkiin vaatteisiin hitosti koirankarvoja.....
(Muah koirilta sai kivasti läheisyyttä ^^ Joka itseasiassa auttoi hiukan halipulaan!)

Sitten tosiaan uudenvuoden pommitukset... :DD Jos nyt antaisin videon puhua puolestaan mitä tuli muummoassa tehtyä ! http://youtu.be/W0-RDWHf0Lc  (ja kyllä, se on lada) (ja kiitos Juhanalle videon kuvaamisesta http://unelmagraafikosta.blogspot.com/ )

Okei parit paukut räjähti kyllä käsille ja silmille (anna anteeksi Pipsa) Mutta vammoilta vältyttiin!
Siistein juttu oli huomata että miun katkaistuun haulikkoon saa dumpattua hyvin thunder Kingejä! Niit oli ihan mageet sillä ampua ;D (ensimmäinen kuva on kaunis esimerkki miltä näyttää kun thunderking räjähtää piipussa ^^)


Saunassakin pääsin käymään jopa joka oli toooooosi luksusta! Sauna on yksiä mukavimpia juttuja mitä tiedän! <3  Aivan ja sitten olin pro ja sytyttelin takkaa kosteilla puilla ^^

Kotiin pääsin niin sitten alkoi armoton Skyrimin pelaaminen :D Kauheaa nörtteilyä, mutta ah, niin koukuttavaa!
Et taas johonkin aamukuuteen asti tuli pelailtua.. ;F mut kyyllä se tästä pikkuhiljaa! Alakaa olee kivat armorit kassassa pikkuhiljaa (okei parhaat armorit mut siis...) ja taidotkin alkaa lähentelemään sellasta että alkaa pärjäämään ihme otuksille !
hmm.. okei en nyt enempää kirjoita Skyrimistä :D

http://www.youtube.com/watch?v=6DzB95M4eZ8&ob=av3e

Skyrim settien jälkeen sitten jatkoin asunnon ettimistä taas... Uuf woof...
Onse kyl oma säätö ettiä asuntoa... Et kaksissa näytöissä tuossa maanantaina kävin ja sitten tiistaina jo soiteltiin,että ois asuntoa tarjolla ^^ Elikkäs Muutto hommia!

Hitto tässä on paaaaaljon muutettavaa.. omistan ehkä muutaman tavaran.. ;DDD tarviin joku 50 banaanilaatikkoa tai jotain ;F (jos vähän liioitellaan)
Elikkäs semmoiseen ~25nelijöiseen yksiöön olisin muuttamassa :) Ja siellä saa ehkä maalata seinätkin oman värisiksi! ^^ (buhahah, tulee pinkit seinät, yllätys yllätys :D)

**

Sitten takas rakkaisiin hormooni setteihin sun muuhun hölynpölyyn!
Hmm.. noh ei oikein mitään ihmeellistä, voisin väittää että mulla on tissiä :D sillai vähän! Et kyyyyllä sitä voi jo tunnistaa ^^  Mut puolen vuoden kohalla kuulemma pitäis alkaa sit potkii kasvua enemmän ja nythän on vasta 118 päivä menossa eli ööh hitto mitäh, ~4 kuukausi????  O.O Hui kamala! Aika kuluu miellyttävän nopeasti!

Elikkäs nyt olisi seuraavaksi tarjolla tässä kuussa vähän lasertaistelua taas ja ensikuusta taisi olla naikkarille käynti.. voisi koittaa saada aikaistettua tuotakin käyntiä...


Aivan ja mut kai pystyy bongaamaan YLEn jutuissa!
YLE:n TV ykkösen Aamusydämellä-ohjelmassa. Ohjelma on inhimillinen keskusteluohjelma, jossa juontajan johdolla tutustutaan kahden ihmisen maailmaan. Ohjelma tulee ulos sunnuntaiaamuisin klo 09.05 ja kestää 35 minuuttia.

Elikäs olisikos 15 päivä tämä siis ehkä jopa tulilla? Entiedä mutta inffoan ^^

1 kommentti: