20.11.2011

Part 11 - Transgender Day of Rememberance

Okkei nyt on mennyt tovi siitä kun viimeksi kirjoittelin, tässä on ollut kyllä nyt parempaa paria viikkoa verrattuna tuohon viime kirjoitukseen :D

Tosiaan tänään on(oli) Transihmisten muistopäivä jota muistimme Kiasman aukiolla omana joukkionamme kynttilöin ja lukien kaikkien 221 kuolleen transihmisen nimet jotka oli tiedossa tältä vuodelta ympäri mailmaa.

Feat El Generico paita
Tässä tosiaan ollut vakava Skyrim 11.11.11 lähtien :D Se rajoittanut vähän tähän blogiin kirjoittamista, nyt sitten ollut myös kaikkea muutakin ettie vaan ole olevinaan kerennyt!
Tuon takia meni edeltävä viikko vähän ohi...
Mutta nyt tosiaan sitten kirjoittelen kahden viikon edestä kaikkea todennäköisesti vähän random järjestyksessä...

Tosiaan olin kuvattavana tuossa 14.11 uuden tuttavuuteni Idan (nimi muutettu) kanssa! Tai siis hän otti kuvia miusta ja meikkasi ja tuommosta! Laitan parempaa kuvaa sitten kun saan nuo kuvat käsiini ^^ Tässä tämmöinen "maistiainen" !


ai hitsi joo piti ostaa sitä pinkkiä hiusväriä lisää.. vähän unohtu.. Nooh onneksi on vielä puolpurkillista ainakin! Kun Tosiaan Japaniin lähden huomenna (maanantaina) Ja en halua että ihan haalistuu siellä ollessa tuo letti!
Et todennäköisesti kirjoittelen tuosta Japanin reissusta sitten ihan oman jutun.. Tai siis kirjoitan... :D


ÖööhTosiaan ollut positiivisemmat kaksiviikkoa tässä nyt tai sillai  "Normaalimmat" Kun normaalisti oon positiivinen :D Hmm.. Noh ei mitään radikaalia instant tissiä ole vielä iskeytynyt ;D (tissit kyl vielkin/taas kipeet!)

Tässä ajattelin omatoimisesti sitten myös korottaa tuota omaa Prygynova annostus settiä, kun se nyt on 4mg eli 2 tablettia. Tuossa tuli jubailtua parin Otuksen kanssa tänään ja kuultua vaikka mitä kaikkea! Et tosiaan täytyy tuossa laskea nuo omat pilleri varastot, että kuinka isoksi voi nostaa kun tarkoitus olisi 6-8mg nostaa nuo naishormonit! Kun tuo 4mg on enemmän sitten ylläpito määrä tai jotain. Mut sil on ihan hyvä alottaa. Sit täytynee enskerralla naikakrissa muistaa pyytää vaihtaa tuota merkkiä noissa nappuloissa niihin jotka sulavat kielen alla.
Aivan ja sitten myös hmmh noh koittaa saada ne myöntämään mulle korkeampi annostus noita hormoneita :D Et kerron sit miten se onnistuu jos ite onnistun siinä ;D
(tietenkin voi mennä yksityiselle ja hankkia tuon reseptin helpommalla, kun naikkari on nyt vähän... naikkari)

Sit olin myös Jennan (nimi muutettu) tupareissa ja siellä näki kourallisen tuttuja ^^ oli just kivaa jubailua ja söin :D Tai siis noh söin muutaman lautasellisen siellä talon antimia kun noh Yyyyy.. kotona ei ole kauheesti ruokaa ;DDD
Tämän setin jälkeen lähdimme jatkoille Transgender bileisiin nosturiin.........
okei ne eivät olleet sen 9€ arvoiset... Mutta noh ainakin tuli tuettua kai jotenkin jotain :D Trans juttuja :DMietin myös vakavasti nyt alan vaihtoa! Voisin hankkia itselleni Meikkaaja maskeeraajan koulutuksen, vaikkakin tämä maksaa aivan törkeästi, mut täytyy jubailla tuolle työpaikkaopiskelusettipsygologi tädille ja selvittää miten tämän rahoitus onnistuu ja kaikki (opintolaina todennäköisesti jota olen sanonut että en koskaan tule ottamaan :DDD)
Et tää vois olla se just kova juttu jota ois kiva tehä ja osata! Työ aikoja myöten :D Mitä nyt tuli nyt jubailtua tuon yhdenkin kanssa ^^


Sit missasin tosiaan melkein kaikki nuo transhelsinki jutut joka kyl harmittaa sillai ;F Mut sit menin sinne transgender bileisiin ja sit tonne muistoiltaan tänään!  Et ees vähän tuli osallistuttua!

Ööh sit tosiaan ostin kans uudet polvisuojukset tänään vanhojen pöllittyjen tilalle.. !

Tässä voisin aloittaa pakkaamista Japaniavarten kun tosiaan huomenna se lähtö.. Niin pakkaaminen ois ihan kova juttu :D Hei ekaa kertaa uudella passilla liikenteessä!

Saatte mittoja ja kaikkee muuta shaibaa sitten joskus kun ei oo kiire pakata kamoja :D
(kiire ja kiire täällä vaan dataan koneella ja juon colaa.. ;F Okei noh se kyllä verotetaan yöunista.. :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti