5.10.2011

Part 5 - Kiireitä

Maanantain blogi päivitys vasta tiistai yönä!

Yyh kauheesti kaikkea tässä ollut! Hirmuisesti dokkarikuvausta!

Tiesittekö että maanantaina oli ihan JÄRKYTTÄVÄN kylmä ilma suomenlinnassa, kun tuuli ja satoi... ja juoksi siellä napapaidassa ja minihameessa.... Ja korkkareissa..... Ei senaatintorillakaan sen lämpoisempi ollut vaikka sielläkin mätkittiin hikihatussa!

Huhhuh..

Tiistaina oli paljon iisimpää vaikkakin tappelimme Starbuckin kanssa eduskuntatalon portailla ja rautatieasemalla! (lentokentän läheistä työmaata tai savupilven keskellä mätkimistä unohtamatta!)

Hitto jos meitä ei siellä huomannut niin .. noh.. sit meitä ei huomattu.. :'(
Huomenna (keskiviikkona) pitäisi vielä jatkaa tuota dokkarikuvailua todennäköisesti prismassa.. yömyöhään :D (kyseessä on siis Starbuckin dokkari jossa olen jossakin random? sivuosassa?)


**

Sitten takaisin perus Traneilu asioihin!

Olin Miss Mix Lehteen haastattelussa viime viikolla!
Okei pitäisi lokakuun numeroon tulla juttua miusta jos kaikki menee nyt hyvin, toivotaan et tulee hyvä juttu ja toivotaan että ei oo ihan kauheita kuvia miusta ottaneet.. ^^
Siinä kerroin omakohtaisia kokemuksia tästä Traneilusta ja termitkin pitäisi olla vielä kaikenlisäksi oikein kun vielä kerran luettiin ja tarkistettiin teksti Camillan* kanssa!
Eli varmaan skannaan tuon jutun ehkä tai jotain tai jotain kun itelleni sen saan!(*nimi muutettu)


**

Ah rakastan, oikeasti rakastan Laseria <3 Nyt on tipahdellut viimoset mustat karvat tältäerää poies ja nyt vain joutuu tappelemaan vaaleiden kanssa, mutta tämäkin riittää jo toistaiseksi!
Ah mä oon niin hyvännäköinen!  <3
Nyt olen huomannut jo ihon pehnemenemnemeistä kasvoissa kunnolla, voisin hiplata kasvojani kokopäivän ^^ Laserilla varmasti jotain vaikutusta tuohonkin kun nyt ei ole edes sitä kelloviiden varjoa kummittelemassa siellä!


Hmm... Mielialat on olleet just jees, ei mitään radikaalia vielkään, olo ollut kyllä jotenkin "naisempi" vaikka en mitään naisellisempaa tässä ole edes tehnyt! ^^


Voisin tässä lopuksi vielä laittaa jonkun hirmuisen kuvan itsestäni tuolta dokkari kuvauksista ettei ihan tyhjäksi jää tämä blogi kuvista!
1. Minä ja RED 2. Työmaa taustalla! 3. Suomenlinna......

**

Tänään jää välistä tuo perus basic info osio hirmuisen kiireen takia! Palataan siihen ensiviikolla sitten paremmin!


Pahoittelen myös kirjoitusvirheitä kun kauhialla kiireellä nyt tämänkin tuuttasin ulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti