21.7.2011

Part - 0 Uudelleen aloitus!

Pienen mietinnän jälkeen olen tässä päätynyt tämän blogin lopulliseen aiheeseen ja minkä ympärillä tämä tarina oikein pyörisi. :)

Aiheena olisi siis Trans-asiat ja niiden vaikutus minun paini-elämääni! Enimmäkseen varmaan hormoonien vaikutusta lihaksistoon ja kaikkeen muuhun vastaavaan johon en vielä tiedä vastausta!

Sisältöä miten hormoonit vaikuttavat mielialaan, lihaksistoon, rasvansiirtymiseen ja tietenkin tissien kasvamiseen sun muihin tuntemuksiin asian saralta! ;D

Tarkoituksena olisi myös päivittää blogia vähintään kerran viikossa kuvien kera niin, että on jotakin päivitettävää ja ehkä tuloksia jopa havaittavissa. :)


Joten aloitetaan ensimmäisellä päivityksellä!


Elikkäs aloitetaan ihan perus inffolla minusta:

Nimi: Jessica
Vuosimalli: 1989
Paikkakunta: Helsinki
Pituus: 183 cm
Paino: 69-71 kg

Rinnanympärykset sun muut mitattavat tiedot mittaan sitten myöhemmin ^^

Matka lähes täydellistyyteeni on menossa uudelle asteelle ensikuun lopussa, kun silloin olisi tarkoitus aloittaa hormoonikorvaushoito jonka jälkeen on sitten ankaraa tissin kasvatusta!
Samalla alkaa myös tutkimuksemme paininpuolella,että mitä tapahtuu kaikelle liikehdinnälle/voimalle/kestävyydelle hormoonien takia. Toivotaan ettei hirveästi elämä vaikeutuisi :D


Viikottaiseen päivitykseen hormoonien aloittamisen jälkeen laittaisin pari hassua kuvaa pärstästäni edestä ja sivulta, että näkee miten hormoonit vaikuttavat nassuun.
Myös kokovartalo olisi tarkoitus kuvata edestä, takaa ja sivulta että näkee rasvankertymisen, MUTTA ne jäävät enemmän sitten omaankäyttöön kunnes keksin miten saan julkaistua vaikkapa rintojen kasvusta kuvakollaasia ilman, että se menee kauheaksi pehmo pornoiluksi  ;D
Jotenka aloittelen kunnolla tämän blogailun ensikuun puolella kun on enemmän jotain josta kirjoittaa! ^^
Lopuksi laitan tuollaisen kuvasarjan omista meikkailuista ~3vuoden ajalta aikajärjestyksessä !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti